Aktuelnosti

Javni konkurs za raspodjelu sredstava iz budžeta Glavnog grada Podgorica opredijeljenih za podršku ženskom preduzetništvu

  • 09.07.2024.

Objavljen konkurs za raspodjelu sredstava iz budžeta Glavnog grada Podgorica opredijeljenih za podršku ženskom preduzetništvu za 2024. godinu

Crna Gora prva u svijetu po broju prijava za Social Impact Award (SIA) program

  • 20.06.2024.

SIA programu na tri kontinenta – Evropa, Azija i Afrika, Crna Gora je ove godine ostvarila najveći broj prijavljenih ideja sa ukupno 154 prijavljena učesnika.

Asocijacija poslovnih žena Crne Gore je u utorak, 4. juna 2024. godine u NEST Coworking-u u Podgorici održala prvu radionicu na temu „Žene u cirkularnoj ekonomiji“

  • 04.06.2024.

Radionica je organizovana u okviru projekta „EMPOWER – ENCIRCLE: Otkrivanje potencijala žena liderki za cirkularnu ekonomiju u jugoistočnoj Evropi kroz međunarodnu saradnju“, čiji je osnovni cilj promocija vrijednosti i principa razvojne saradnje Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Sjeverne Makedonije i Turske kroz jačanje kapaciteta organizacija civilnog društva za održivi ekonomski razvoj i cirkularnu ekonomiju.

U četvrtak, 16. maja 2024. godine u Podgorici je održan prvi sastanak inicijative na temu Žene u cirkularnoj ekonomiji

  • 17.05.2024.

Sastanak je organizujovan u okviru projekta „EMPOWER – ENCIRCLE: Otkrivanje potencijala žena liderki za cirkularnu ekonomiju u jugoistočnoj Evropi kroz međunarodnu saradnju“, čiji je osnovni cilj promocija vrijednosti i principa razvojne saradnje Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Sjeverne Makedonije i Turske kroz jačanje kapaciteta organizacija civilnog društva za održivi ekonomski razvoj i cirkularnu ekonomiju.

Obilježen početak projekta OSNAŽI- OKRUŽI

  • 01.03.2024.

Otkrivanje potencijala žena liderki u segmentu cirkularne ekonomije u jugoistočnoj Evropi, kroz međunarodnu saradnju

Obilježen početak realizacije projekta “Zelena tranzicija ženskih biznisa na Balkanu” (Green Transition of Women Entrepreneurs in the Balkans – G-FEB)

  • 28.02.2024.

Transnacionalnim sastankom koji je održan u februaru 2024. godine uTirani u organizaciji AAIE Albanija, obilježen početak realizacije projekta “Zelena tranzicija ženskih biznisa na Balkanu” (G-FEB — Green transition of Female Entrepreneurs in the Balkan).