Projekti

“Jačanje konkurentnosti ženskih biznisa kroz direktnu podršku” koji je podržava “Norveška za vas – Crna Gora”

  • 15.03.2021.

Projekat “Jačanje konkurentnosti ženskih biznisa kroz direktnu podršku” koji je podržava “Norveška za vas – Crna Gora” koji se sprovodio tokom 2020.

Cilj projekta je omogućavanje profesionalizacije proizvodnje i prodaje biznisima koji su u vlasništvu žena pružanjem direktne podrške i to kao konkretan odgovor na njihove iskazane potrebe, kako bi unaprijedile svoje poslovanje, konkurentnost, vidljivost i profitabilnost. Profesionalizacija proizvodnje i prodaje kroz: Razvoj i obezbjeđivanje preduslova za uvećanje prihoda i jačanje konkurentnosti za 3 preduzetnice i 8 članica klastera.

STRONGER: Jačanje konkurentnosti i razvoj poslovnog okruženja u Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini i Crnoj Gori – Jači zajedno

  • 13.03.2021.

Asocijacija poslovnih žena Crne Gore je partner u prekograničnom projektu “Jačanje konkurentnosti i razvoj poslovnog okruženja u Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini i Crnoj Gori – Jači zajedno” u okviru INTERREG programa. Projekat se odnosi na pružanje savjetodavnih usluga i obuka za SME koje se bave prikupljanjem i preradom ljekobilja, osnivanjem prekograničnog klastera i specijalne e-platforme. Projekat je realizovan od oktobra 2017. godine do januara 2020. godine.